Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алекс,няма ли да се саберем някаде в пловдив и да продалжим вси4ки кам хижата,хем така 6те направим 6ествие,а и се надявам колегите от софия да се саберем някаде и да доидем заедно

Comment

• Първоначално публикувано от Buxalkata Покажи съобщение
      ми за 4аса екстра ама 10 да тръгнем ... зна4и 9.30 на срещата .... а за стикерите и аз не знам за това питам ...
      баце няма6е ме някои ден светни ме 6те се сабираме ли някаде за да патуваме за пловдив заедно

Comment

• Идеята е именно тази - всички се събираме в Пловдив, и после потегляме към хижата в колона. Пътя от Пловдив до там е около 30-32км, местността е красива, самия път на места е супер, на други - не толкова, но в общи линии няма страшни участъци. Прилагам ви малко снимки от разузнаването днес - макар че уцелихме най-ш..ното време, което можеше да бъде. Страшен дъжд и мъгла нагоре. Надявам се обаче на 25 времето да е ОК - ако имате познати шамани, сега е момента да започнете да им носите пилета и боб за молитвите за слънце

Така, на снимка 1 виждате част от пътя след отбивката към самата хижа (дето всъщност е по-лошия път), на снимки 2 и 3 - самата отбивка - показвам ви ги с цел да се порадвате от сега на природа
        На снимка 4 е стаята с три легла на първия етаж - на горните два са абсолютно същите.
        На снимка 5 - стаята с едно двойно и едно единично легло, с терасата - еднакви на 2 и 3 етаж (дори на втория етаж имаше TV-та). На сн.6 - санитарните възли.
        На последните снимки - "трапезарията" където ще е купоня, и поляната, на която смятаме да подредим колите - дай Боже да е хубаво или поне сухо времето.
        Управителя се съгласи да ни отвори поляната (ще отреже част от оградата ...) единствено при условието че е сухо, и че няма да правим простотии ! ! !
        По-късно ще ви обясня и някои подробности и промени, които се налагат с цел да мине организацията по-гладко.
        Attached Files
        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 18:55.
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Е че то тук е перфектно бре само да не вали че да е празника пълен
          Alfa Romeo 155 1.8 TS 1992 - bivsha
          Alfa Romeo 155 1.8 TS 1994 - bivsha
          Alfa romeo 155 2.0 16v 1996 - nastoqshtna
          sigpic

Comment

• Прилично си изглижда хижата.
            Не е 5 звезди ,но за нашето мероприятие ще е идялна.

Искам да поръчам за човек от СФ още няколко тениски.
            Червена и черна ,размер - XL по 1 бр./по една от всеки вид/
            Червена и черна ,размер - М по 1 бр. /по една от всеки вид/ -
            Без значение .
            Списъка расте и май ,ще хванеме цената.
            Last edited by MUROMAN; d.m.y г., 20:25.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
              Прилично си изглижда хижата.
              Не е 5 звезди ,но за нашето мероприятие ще е идялна.

Искам да поръчам за човек от СФ още няколко тениски.
              Червена и черна ,размер - XL по 1 бр.
              Червена и черна ,размер - М по 1 бр.
              Списъка расте и май ,ще хванеме цената.
              Забрави да уточниш, че човека иска с "Мартини"-то(поне аз така го разбрах днес).
              75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
              155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
              FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
              Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

• E то всички искаме с Мартини?!? Или ще има и варианта без мартинито...

Ъъъъ...и аз искам Мартини
                Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                by RUBIG service

Comment

• Нова важна информация за ВСИЧКИ които ще присъстват на вечерята и ще спят в хижата :

1. Стаите заявени до момента са както следва :
                  - стая с три легла - 3бр
                  - стая с двойно и единично легло - 14 бр (на втори и трети етаж)
                  Същите ще ни бъдат осигурени с малката подробност, че на трети етаж почти няма да имаме стаи - там ще бъдат почиващите в хижата. Според списъка, даден ми от управителя, ще има свободни :
                  - стая за двама - 8 бр
                  - стая за трима (с три единични или двойно и единично легло) - 14 бр
                  Както виждате - предостатъчна бройка. Напомням, че ако двама човека спят в стая с три легла, се заплащат само реално ползваните легла.

2. Договорена бе и сумата за капарото, която реално ще се използва, за да се закупят заявените продукти за вечерта. Сумата ще бъде обсъдена на пловдивската среща утре (12.07), и се надявам да нямаме трудности.

3. В трапезарията има аудио-система с DVD-плеър, така че идеята за DJ-ея отпада.

4. След днешния разговор с управителя на хижата уточнихме с цел по-лесно приготвяне, сервиране и разплащане за вечерята да се организираме в менюта. След умуване съгласно заявките на хората, стигнахме до консенсус да имаме 3 менюта,а именно :
                  - вариант А - салата (шопска/овчарска); пържени картофи (със/без сирене); свинска пържола с гарнитура (картофки) - на цена от 9.00лв (с 3 филийки хляб);
                  - вариант Б - салата (шопска/овчарска); пържени картофи (със/без сирене); пилешка пържола с гарнитура (картофки) - на цена от 8.50лв (с 3 филийки хляб);
                  - вариант В - салата (шопска/овчарска); пържени картофи (със/без сирене); скара (например два кифтета с един кебапче - без символики плиз ) - на цена от 8.00лв (с 3 филийки хляб).
                  Допълнително смятаме да има панирани пилешки хапки - ще ми трябва прибизителна бройка и за тях. Мисля, че малки размествания във менютата няма да са проблем - примерно някой да не иска картофи, или да иска едно кебапче повече ...
                  Бирата и безалкохолните са заявени с приблизителна бройка - примерно по средно 2 бири на човек (щото някои няма да пият и ще има повече за бираджиите), и по също толкова безалкохолни. Отделно от тази заявка на бара ще има допълнително бира и безалкохолно. Алкохола (твърдия демек) се разбрахме да си го носим ние. Не забравяйте, че това е хижа, а не хотел и продуктите се зареждат за всяка седмица по веднъж - затова се налага да правим такива уговорки...

Предните ви заявки за храна ще бъдат преработени спрямо по-горе посочените менюта - ако някой има допълнителни претенции, имаме време до вторник-сряда да се коригираме.

Знам че се повтаряме, и за някои ще е досадно, но наистина това е най-добрия вариант да минем по-лесно - така всеки според менюто си ще даде парите преди вечерята и ще избегнем хаоса в кухнята. Пиенето ще се поръчва и плаща на момента.
                  Last edited by Alfa User; d.m.y г., 02:14.
                  155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                  Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• алекс за мен каквото си писал няма дерт,живот и здраве само,ако си забравил пи6и някакво мениу и ок

Comment

• м да хижата е перфект важното е да не вали тогава .,
                      мека мебел таман за изтрезняване
                      155 осем хиляди клапана 16 вериги
                      0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от toki4a
                        за вечерята добре може и де се повторят някоиии работии , ама с това 2 бири на човек Алекс с хората от пазарджик какво сме ти направили бре????
                        Спокойно
                        И аз така си помислих в началото, че с 2 бири на човек си е направо постене, но значението на тия 2 бири е средно 2 бири на чеовек, а като се има впредвид че може би половината няма да пият бири, а алкохол, който ще си носят, то се оказват по 4 бири минимум.
                        Но аз днес специално говорих със собственика за бирите и уредих въпроса- бири ще има достатъчно, не се безпокойте
                        .... кой колкото може да изпие
                        А хижата наистина е страхотна и смятам, че обстановката е много приемлива да си спретнем супер купон
                        Last edited by milenamr; d.m.y г., 02:26.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                        Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                          Спокойно
                          И аз така си помислих в началото, че с 2 бири на човек си е направо постене, но значението на тия 2 бири е средно 2 бири на чеовек, а като се има впредвид че може би половината няма да пият бири, а алкохол, който ще си носят, то се оказват по 4 бири минимум.
                          Но аз днес специално говорих със собственика за бирите и уредих въпроса- бири ще има достатъчно, не се безпокойте
                          .... кой колкото може да изпие
                          А хижата наистина е страхотна и смятам, че обстановката е много приемлива да си спретнем супер купон
                          вече сам спокоен , но пак за секи случаи викам да си взема една каса у багажника
                          155 осем хиляди клапана 16 вериги
                          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• За меню аз искам вариант А... Незнам само това с скобите за избор ли е, но както и да стане нямам претенци За алкохола казах, че не пия грам

Алекс би ли пуснал пак една табличка да видим настаняването какво се реши в крайна сметка
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

• за срещата

Колеги,чак сега видях темата
                              Ако има вьзможност-пишете ме и мен
                              1 стая за двама/ако има с ТВ и тереса/-2-3 етаж
                              меню-1А и 1Б+2 бири и 2 безалкохолни
                              2бр тениски/1 червена L и 1черна S с Мартинито/
                              стикер за срещата и стикер с ник,ако не е кьсно
                              Поздрави
                              Alfa Romeo 155 1.7 TS-ex
                              Alfa Romeo 155 1.9 TD-ex
                              Alfa Romeo 155 1.8 MY 95 Sport-ex
                              Alfa Romeo 156 2.0 JTS Ti

Comment

• Първоначално публикувано от Madjo Покажи съобщение
                                привет и от мен колеги,

и аз потвърждавам 2-а души:

1. стая на 2-и или 3-и етаж - едно двойно и едно/две единични легла, със санитарен възел, с тераса;

2. вечеря:
                                вариант Б + бира + безалкохолно - 2 бр.
                                панирани пилешки хапки - 1 бр.

3. стикер за срещата + стикер с ник-а

4. тениски - 2 бр. - една черна с мартинито и една червена без мартинито, размер "L" и за двете.

P.S.: към колегата AlfaUser - размера на тениските съм го коригирал по темите - и двете да са "L"

благодаря предварително и доскоро
                                ето я и моята потвърдителна поръчка според вариантите - по-горе, болдната и в червено.
                                полсеписа към колегата Alfa User е също нов и му благодаря за отговора
                                Last edited by Madjo; d.m.y г., 22:47.
                                Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
                                Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
                                Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
                                sigpic

Comment

Working...
                                X